Aj vy si myslíte, že upracete svoj dom dôkladne?

Ako často čistíte prach zo svietidiel? Kedy naposledy ste dôkladne umyli varnú dosku?

Hovorí sa, že svoj domov pozná najlepšie majiteľ. Viete, že aj na Slovensku existujú firmy, ktoré sa venujú upratovaniu domácností s profesionálnym vybavením a prístupom?

Skôr ako prezradíme viac, povedzme si niekoľko faktov o upratovaní domácnosti.

Ak by ste sa upratovaniu venovali denne jednu hodinu, spálili by ste 200 kalórií. Pre lepšiu predstavu je to jeden celozrnný rožok. Nie veľa ale každá kalória sa počíta.

Nie je žiadnym tajomstvom, že kuchynský drez je jedno z najšpinavších miest v kuchyni. A nielen to, aj na toalete by ste našli menej choroboplodných zárodkov ako na v kuchynskom dreze. Niektoré choroboplodné zárodky môžu žiť na suchom povrchu (napríklad hračky) niekoľko hodín a na vlhkom povrchu (napríklad umývadlo v kúpeľni) až tri dni.

Niekto môže mať v domácnosti tvrdú vodu a preto pravidelná údržba WC, či batérií je skoro nevyhnutnosť. Niekoho tieto problémy vôbec netrápia. Každý ale žije s prachom. Ten vzniká z odumretých buniek kože. Ak máte domáceho miláčika, problém sa znásobuje. Ak máte nekvalitný vysávač, môžete si paradoxne privolať problémy s dýchaním, alergie alebo zhoršiť astmu. Najmä staršie vysávače nie sú vybavené účinnými prachovými filtrami. Firmy, ktoré sa venujú upratovaniu domácnosti, ale disponujú kvalitnými profesionálnymi vysávačmi a tepovačmi.

Antibakteriálne čistiace prostriedky by mali zostať na povrchu 30-60 sekúnd, potom ich treba zotrieť.

Človek trávi 87% času v interiéroch – upratovanie domácnosti je preto prioritou.

Priemerná žena počas svojho života upratuje 12 896 hodín, muži priemerne 6 448 hodín. Rozmeníme to na dni. Ženám táto práca ukojí zo života takmer 1 a pol roka. Muži sú na polovičných hodnotách, ale aj tak. Množstvo času upratovaním vás oberá o čas, ktorý by ste mohli stráviť s rodinou alebo relaxom.

Aj tento fakt stál pri začiatkoch upratovania domácnosti. V zahraničí je to už bežná služba. Na Slovensku si postupne nachádza čoraz viac klientov. Tí si uvedomujú, že čas pri upratovaní sa dá stráviť aj efektívnejšie.

Naša firma poskytuje celkovo 23 rôznych upratovacích služieb v domácnosti, od vyleštenia zrkadla, utretia prachu, cez povysávanie až po odstránenie vodného kameňa.

Ak hľadáte spoľahlivého partnera na upratovanie domácnosti v Žiline a okolí, obráťte sa na nás. Radi pre vás upraceme váš domov kvalitne a citlivo.