Odnesieme, vyčistíme a doručíme.

Čistenie kobercov môže byť vzhľadom na mieru znečistenia časovo náročnou úlohou. Na pravidelné hĺbkové čistenie väčšina ľudí nemá čas, potrebné vybavenie ani skúsenosti. Predtým, ako sa rozhodnete dať svoj koberec do poriadku vám predstavíme niekoľko faktov o znečistení kobercov, ktoré ste doteraz nepočuli.

Aj vy ste si všimli, že pod kobercom alebo priamo v ňom sa vyskytujú zrnká piesku? Zvyčajne ich nevidíte ale pri každom našliapnutí tieto častice obrusujú vlákna koberca, čo časom môže spôsobiť nenapraviteľné škody. Nevýhodou tohto piesku je fakt, že sa komerčnými vysávačmi z koberca dostávajú len veľmi ťažko.

Koberec má jednu veľkú výhodu. Je dokázané, že prečisťuje vzduch tým, že na seba viaže škodlivé a znečisťujúce látky ako peľ, huby, chemikálie, baktérie, decht a podobne. Čo je na jednej strane výhoda, to je v prípade zanedbania údržby aj nevýhodou. Problém je v tom, že keď sa koberec „zaplní“, už tieto látky znečisťujúce ovzdušie nezachytáva alebo neudrží. Tieto zachytené znečisťujúce látky je možné odstrániť iba profesionálnym tepovaním. 

Koberce môžu byť zamorené roztočmi, ktorých trus môže spôsobiť astmatické záchvaty. Ľudia často hľadajú zdroj svojich zdravotných komplikácií a problém majú doslova priamo pod nohami.

Vedeli ste, že vaše koberce unesú v nečistotách až štvornásobok svojej hmotnosti, a možno aj viac? Koberce sú lapačom nečistôt. Je dôležité, aby ste svoje koberce pravidelne čistili. Aj keď je dôležité vysávať každý týždeň aspoň raz alebo dvakrát, nestačí to. Tiež musíte mať svoje koberce profesionálne vyčistené, aby ste sa ubezpečili, že všetky alergény sú z vlákien koberca odstránené.

Norovírus spôsobuje príznaky podobné otrave jedlom alebo žalúdočnej chrípke. Vo vašom koberci môže prežiť štyri až šesť týždňov a pri prechádzaní ľuďmi sa dostane do vzduchu.

Koberec je takým filtrom na nečistotu, preto neprekvapuje, že môže byť až 4000x špinavší ako je toaletné sedadlo.

Profesionálnym tepovaním viete odstrániť vyše 95% všetkých nečistôt – nielen tých, ktoré vidíte, ale aj tie, ktoré môžu spôsobiť zdravotné problémy ako napr. baktérie alebo roztoče.

Naša firma prišla v tejto dobe so zaujímavou službou. Znečistený koberec zoberieme do parády nie vo vašom domove ale priamo u nás v čistiarni kobercov. Jednoducho od vás zoberieme špinavý koberec, v našej prevádzke ho dôkladne očistíme a vysušíme a donesieme vám ho naspäť. Výhodou je, že nemusíme byť prítomný v dome zákazníka, aj kvôli aktuálnej pandemickej situácii. Ďalšou výhodou je časová flexibilita pre zákazníka ale aj pre nás.

Nechajte si naceniť profesionálne čistenie kobercov . Garantujeme vašu spokojnosť a našu profesionalitu.